Andreea Ignat a lansat videoclipul piesei „Hainele jos“

Andreea Ignat revine în atenția publicului cu single-ul „Hainele jos“, o piesă fresh cu un sound diferit, care transpune în versurile ei momentele tensionate dintre doi îndrăgostiți atunci când unul dintre ei alege să-și ascundă sentimentele adevărate.

andreea ignat hainele jos videoclip

Melodia „Hainele jos“ este însoțită de un videoclip de imagine care transmite energie și voie bună, în ton cu mesajul piesei, care va stârni emoții intense. Piesa a fost compusă de Tulea Dănuț, Bogdan Donosa și Bianca Cristea, iar videoclipul a fost filmat în mai multe locații din Capitală.

„Deși la prima vedere titlul piesei te duce cu gandul departe, de fapt este un joc de cuvinte prin care alături de echipa de la studio am dorit să transmitem publicului un mesaj care să rămână întipărit în minte. Fiecare om poartă pe chip o mască, iar la un moment dat aceasta ajunge să fie dată jos și să demaște adevărata lui față, iar atunci vedem cu tristețe că nu era ceea ce părea să fie. Pentru că iubirea să nu se irosească, piesa îndeamnă la un dialog sincer în miez de noapte, când măștile sau hainele cad și sufletul se deschide. Deznodământul poveștii vă las pe fiecare în parte să-l alegeți”, a spus Andreea Ignat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here