Andreea Olaru canta despre “Doi straini” pe care i-a uitat si dragostea

Daca la inceputul anului Andreea Olaru punea “sare pe rana”, acum artista vorbeste despre “doi straini” a caror povestea a ramas doar in rama. Intr-o perioada in care suntem incercati de o situatie grea, sfatul Andreei este sa nu devenim “Doi straini”, sa ramanem impreuna, conectati si sa ascultam si mai multa muzica.

Piesa a fost compusa de catre Edward Sanda.

Andreea si-a descoperit pasiunea pentru muzica la o varsta frageda, dar nu a fost indrumata spre a urma cursuri de specialitate, devenind absolventa a Facultatii de Drept. Andreea Olaru a aparut in lumina reflectoarelor odata cu prezenta de la Vocea Romaniei. Dupa primul ei single – “Oare o sa-ti amintesti”, in colaborare cu Robert Toma, am fost siguri ca o sa va amintiti de ea. Al doilea single lansat de Andreea a fost “Demonul meu”, care a fost prezentat in doua versiuni, cu versuri in limba romana si cu versuri in limba engleza.

La inceputul anului 2019, Andreea a lansat “Sun-o pe ea”, iar pentru toate nopţile de vară, la finalul verii, Andreea a lansat melodia “Calatori”. In 2020, Andreea lucreaza intens la urmatoarele melodii pe care le va lansa, fiind implicata in partea de compozitie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here