Andrei Leonte a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Partea rea (52)“

Andrei Leonte lansează un nou single şi videoclip, „Partea rea (52)”, care vine în completarea poveştii începute anul trecut.

andrei leonte partea rea videoclip

După dezamăgirea din „O nefericită şi un nebun”, noul clip îl prezintă pe Andrei care încearcă să-şi reconstruiască viaţa cu o altă femeie, interpretată de actriţa Laura Cosoi. Mai mult decât doar un videoclip, „Partea rea (52)” este construit ca un scurtmetraj, un film mut, care ne prezintă povestea artistului folosind piesa ca pe o coloană sonoră.

„Numele piesei este inspirat din povestea celui mai singuratic animal de pe Pământ. O fiinţă care vorbeşte o cu totul altă limbă, este pe o altă frecvenţă şi lungime de undă decât oricine din jurul ei. E posibil să fi auzit povestea: balenele comunică prin sunete care se încadrează ca frecvenţă între 10-40 Hz, dar există o singură balenă care «vorbeşte» la 52 Hz şi care, din această cauză, nu poate comunica niciodată cu nimeni. Este mereu singură în ocean pentru că, practic, nu o aude nimeni. Eu zic că este o situaţie în care ne regăsim mulţi, mai devreme sau mai târziu – căutarea unui om care să te audă şi să te înţeleagă şi sentimentul de singurătate pe care îl ai până găseşti acea persoană care să comunice pe aceeaşi frecvenţă cu tine”, a spus Andrei.

Piesa este compusă în studiourile Metropolitan Records de către Silviu Marian Păduraru (aka Dave Pryce de la Deepside Deejays), iar versurile sunt scrise de către Andrei Leonte, care a semnat şi scenariul scurtmetrajului regizat de Anthony Icuagu.

„Cred că deja ar fi copilăresc să încerc să mai ascund faptul că povestea celor două piese este inspirată din viaţa mea. M-am gândit că, dacă nu propriile mele experienţe mă inspiră, atunci ce? Bineînţeles, aceasta e versiunea mea, adevărul e undeva la mijloc întotdeauna. Au fost prieteni care mi-au zis că lansez în lume o chestie mult prea personală, ba chiar mult prea tristă, dar asta am simţit şi mă bucur că am avut posibilitatea să o fac, exact aşa cum m-a dus pe mine capul. Şi, da, va urma şi o partea a treia”, adaugă Andrei.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here