Andrei Ursu ne invită la vals în „Îndrăgostiți de atâtea ori”

Andrei Ursu (cunoscut și ca wrs) ne invită la vals în noua sa piesă. „Îndrăgostiți de atâtea ori” va ghida mișcările și gesturile, iar dansul va fi dintr-o dată ușor, trebuie doar să ne dam voie să visam.

Piesa a fost scrisă de Andrei Ursu, Alex Parker și Bianca Dragomir. Producția a fost realizată de Alex Parker. Filmat la Paris, videoclipul piesei a fost conceput și editat de Andrei Ursu, cu DOP Frank.

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”. Anul acesta, artistul a lansat primul său album: „Fiesta’23 „, o combinație excepțională între sunete latino clasice și noi. Acum, acesta a ales o nouă direcție creativă care promite rezultate cel puțin la fel de spectaculoase.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here