Anna a lansat videoclipul piesei „Secretul”, prima melodie din cariera

anna - secretul hmt
anna – secretul hmt

Pe 14 noiembrie Anna a lansat in showbizul muzical melodia „Secretul”, la care a filmat si un videoclip interesant pe care il puteti urmari in continuare. Piesa „Secretul” este produsa de HMT Production, compozitie si text Alin Nicodim.

„Melodia „Secretul” promoveaza bucuria de a fi sincer cu tine insuti, de a fi bun cu cei din jurul tau si de a crede in propriile forte pentru a putea sa iti indeplinesti visurile si pentru a gasii fericirea”, a marturisit compozitorul piesei. Tanara solista, pe numele ei adevarat Ana Corbu are 11 ani si este eleva in clasa a V-a la Scoala Gimnaziala din Berceni.

anna iubeste muzica si natura
anna iubeste muzica si natura

Pentru aceasta piesa a filmat si un videoclip, despre care ne-a povestit urmatoarele: „Filmarile s-au facut in doua zile in mai multe locatii. A fost o experienta minunata mai ales ca au fost alaturi de mine cativa prieteni si parintii mei si m-am simtit in largul meu. Sper sa va placa si astept sa-mi spuneti parerile voastre pe paginile de socializare. Acesta este primul meu proiect muzical si imi place. Sper ca si voua!”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here