Anna May a lansat videoclipul melodiei „Comedie“

Şi cele mai catastrofale situaţii pot fi transformate uşor într-o comedie de care să râdem apoi, făcându-le astfel să treacă mult mai uşor şi rapid. Asta învăţam din cea mai recentă piesă lansată de Anna May, “Comedie”, care vine la pachet şi cu un videoclip aparte, presărat cu elemente care aduc aminte de bestseller-ul “Fifty Shades of Grey” în care rolurile dominatorului şi dominatului sunt inversate.

Anna May - Comedie

Cu un ritm jucăuş şi versuri ce ne duc cu gândul la “dulcea răzbunare”, “Comedie” reuşeşte să te atragă de la primul acord. Ce a făcut personajul principal masculin ca să merite un astfel de tratament dureros? “A greşit cu multe. Nu a iubit destul, a jonglat cu sentimente şi, ca urmare, cine râde la urmă râde mai bine”, a declarat Anna May.

Cât despre asemănarea cu Fifty Shades of Grey, Anna a spus că este o simplă coincidenţă: “Nu ne-am gândit la Fifty Shades Of Grey. Dar ştiu că e puţin în zona aceea. Am vrut să facem un clip sexy, de bun gust , să nu exagerăm, să nu mergem prea departe. Sunf foarte mulţumită de viziunea regizorului Michael Mircea.”

Anna May ne dovedeşte în acest clip şi calităţi reale de actriţă. Oare sunt şanse să o vedem pe scenă şi în alte ipostaze decât cele în care ne-a obişnuit? “Eu mi-am dorit foarte mult să dau la actorie, însă nu am găsit timpul necesar. Dar aş vrea să urmăresc şi acest vis într-o bună zi”, ne-a mărturisit artista. Aceasta a adăugat, mai în glumă, mai în serios: “Mi-ar fi plăcut să joc în Avatar, să văd o Anna May albastră”.

În piesă, personajul feminin este extrem de ferm în ceea ce priveşte refuzul: “Mie nimeni nu-mi spune nu”. Însă în spatele mesajului tranşant al piesei, “NU face parte din viaţă, nu e o tragedie dacă cineva îmi spune nu. Daaar dacă e un caz extrem, vedeţi în clip cum reacţionez. Glumesc, desigur”, ne-a lămurit Anna.

Videoclipului piesei proaspăt lansate de Anna May seamănă mai mult cu o comedie neagră, cu un umor “dureros” şi “usturător”. În fond, cu toţii avem nevoie de câte o comedie din când în când pentru a dezamorsa micile noastre tensiuni de zi cu zi. Anna May are şi câteva recomandări în acest sens:“Îmi plac foarte mult comediile, dar cel mai mult îmi place să mă uit la show-uri de stand up comedy şi aici îi recomand pe George Carlin, Chris Rock şi Pablo Francisco. Iar comedia mea preferată este “A Knight’s Tale””.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here