Annely Cole a lansat o nouă melodie, „Breathe“

Îţi aduci aminte de Sweet Kiss “Alin, Alin”? Atunci sigur o ştii pe Annely Cole, artista care a străbătut ţara în lung şi lat cu hiturile din anii ’90.

Annely Cole

Annely nu a renunţat la muzică odată cu încheierea proiectului Sweet Kiss, ci s-a reinventat continuu cu hituri ca “Şi totul va fi bine” cu Ralflo, “Shalala” şi “Need you” (single ce a ajuns pe primele locuri în Rusia).

Acum Annely Cole a lansat cel mai nou single al său “Breathe” – o piesă semnată Sprint Music ce a luat naştere în studioul Rolla 7, compusă de Alexandru Serbu & Emanuela Oancea şi mixată de Alexandru Truţă.

“Această piesă este una foarte dragă mie, întrucât vorbeşte despre experienţe reale, dureroase şi din care am avut de învăţat foarte multe. “Breathe” este despre iubiri pierdute, iubiri pentru care s-ar fi putut lupta mai mult. Deşi are o tentă tristă, este o piesă energică, care transmite foarte multe. Mă reprezintă pentru că mereu am trecut cu optimism peste problemele din viaţa mea, şi sunt bucuroasă de vestea pe care mi-a dat-o managerul meu Marius China: proaspăt întors de la Amsterdam Dance Event, mi-a spus că piesa mea a avut cel mai mare impact la acest eveniment şi că Airborn Artists ( o mare casă de discuri din Olanda) sunt interesaţi să o licenţieze”, a spus Annely Cole.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here