Antonia a lansat videoclipul melodiei „Dream about my face“

După ce în ultimele săptămâni a postat pe pagina ei de YouTube mai multe teasere pentru noul ei videoclip, Antonia lansează acum „Dream about my face“.

antonia videoclip dream about my facePiesa „Dream about my face“ a fost compusă de Sebastian Alexandru Barac şi Marcel Botezan, în timp ce versurile au fost scrise de Sorana Păcurar.

„’Dream about my face’ este un fel de comeback după o pauză în care am avut concerte, am lucrat în studio şi mi-am luat timp să aleg împreună cu echipele mele de la Roton şi Global Records piesa cea mai potrivită. În melodie este vorba despre o fată îndrăgostită, obsedată de un băiat, care este încrezătoare în ea şi în puterile ei, ştie că orice ar fi, ei vor rămâne împreună. Va lupta pentru dragostea lui până îl va cuceri definitiv“, a spus Antonia.

Videoclipul piesei a fost filmat în Bucureşti, într-o sală de sport. Invitaţi speciali în videoclip sunt artiştii şi prietenii Antoniei: Corina, Giulia, Boier Bibescu, Karie şi Jessie Mae, prietena din copilărie a artistei, model din Los Angeles. Regizorul este Barna Nemethi, DoP este Barbu Bălăşoiu. Pentru acest clip, Antonia s-a antrenat constant la sală cu Sasha Calisthenic, antrenorul ei, şi cu coregraful Freek pentru partea de dans.

„Clipul este simbolic, fata luptă în ring pentru iubirea băiatului de care este îndrăgostită. Mi-am dorit să filmez un videoclip în care să fiu diferită, altfel decât se aşteaptă fanii mei să mă vadă. Să fiu mai puţin glam, dar sexy şi încrezătoare în mine“, a încheiat cântăreaţa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here