Aris a lansat videoclipul melodiei „S.O.S“

Aris (Larisa Ciortan), solista cunoscută pentru colaborarea cu Vescan la hitul “Te întorci acasă”, dar şi pentru mai multe colaborări de pe albumul lui F. Charm, a lansat single-ul “S.O.S.”.

Aris

Piesa este compusă de Aris, împreună cu F. Charm, Cally Roda, Roland Kiss şi Narayan, şi beneficiază şi de un videoclip regizat de Florin Botea.

“‘S.O.S.’ este o piesă la care ţin foarte mult şi reprezintă strigătul de ajutor al unei femei care este captivă într-o relaţie toxică. Mulţi dintre noi am trecut prin asemenea momente şi am ales să facem compromisul de a trăi într-o minciună, doar pentru că i-am iubit pe cei care ne-au rănit”, a declarat artista.

“Am lucrat la această producţie muzicală alături de F. Charm şi vreau să îi mulţumesc pentru încrederea pe care o are în mine, dar şi pentru dedicarea şi profesionalismul de care dă dovadă de fiecare când lucrăm împreună. De asemenea, Cally Roda care face parte din echipa Lanoy a contribuit la această piesă. Eu sunt mulţumită de ceea ce a ieşit şi sper că cei care vor asculta piesa S.O.S. să înţeleagă mesajul şi să înveţe să nu facă astfel de compromisuri în dragoste”, a mai declarat Aris.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here