Aurelian Temișan a lansat, alături de Ralflo, videoclipul melodiei „Când nu eşti a mea“

Aurelian Temișan, carismaticul jurat al show-ului “Te cunosc de undeva”, se pregăteşte pentru o vară fierbinte! Şi nu singur, ci cu Ralflo, alături de care a lansat single-ul “Când nu eşti a mea!”, o producţie Sprint Music, în regia lui Richard Stan.

Aurelian Temisan si RalfloTemi are încredere totală în Ralflo, de care îl leagă şi o prietenie de câţiva ani şi care a fost de fapt şi cu ideea acestei colaborări.

“Sunt la prima colaborare cu Ralflo şi am mers pe mâna lui la orchestraţie şi idei pentru că are experienţă cu “Mi-e sete de tine” şi nu numai, aşa că mi-a făcut o reală plăcere să colaborez cu el pentru single-ul “Când nu eşti a mea”. Refrenul acestei melodii îi aparţine lui Ion Marinescu, chitaristul de la The Funk Society, trupa cu care cânt. Era practic strofa acelei melodii, dar după ce a auzit-o Ralflo, strofa veche a devenit refrenul acestei piese, “Când nu eşti a mea”. Cu acest single, împreună cu videoclipul, cred că avem toate elementele necesare unei veri fierbinţi!”, spune Temișan.

“Textul piesei este scris de Alexa Niculae, colaborarea mea de la Eurovisionul de anul trecut. Alături de Ralflo vă asigur că mai pregătesc şi alte surprize. Este doar începutul!”, a mai adăugat vedeta.

Ce spune Ralflo despre colaborarea cu Temișan? Artistul de origine franceză este extrem de încântat!

“Colaborarea cu Temisan a fost una dintre cele mai frumoase pentru mine, după cea cu Albnegru. Eu consider că Aurelian Temisan este una dintre cele mai bune şi mai frumoase voci din România, este un artist complet, un personaj! Am pornit de la faptul că am vrut să-i fac o piesă şi a ieşit “Când nu eşti a mea”. Sunt foarte mândru că am reuşit să fac acest featuring cu Aurelian Temisan. Este, de fapt, începutul unei colaborări frumoase şi acum a venit momentul potrivit! Ne cunoaştem de aproape 4 ani şi o să mai lucrăm împreună pentru că mai pregătim şi alte proiecte speciale”, a spus şi Ralflo.

Temișan este recunoscut pentru imaginea sa impecabilă şi că de fiecare dată de stylingul său s-a ocupat îndeaproape TRENDS by Adina Buzatu. Videoclipul piesei “Când nu eşti a mea” a fost filmat la Hotel Marshal Garden. “Ţin să aduc mulţumiri speciale unor prieteni dragi care m-au ajutat cu a doua locaţie superbă din videoclip, Eugenia şi Eric Behar, Adinei Buzatu, care se ocupă de stylingul meu de ani de zile, dar şi regizorului Richard Stan care a creat frumoasa poveste din videoclip”, a încheiat Temisan.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here