Beatrice Dragnea lansează videoclipul piesei „Dincolo de noi”

Beatrice Dragnea lansează videoclipul piesei Dincolo de noi
Beatrice Dragnea lansează videoclipul piesei Dincolo de noi

Lansare muzicală specială chiar la început de lună august căci Beatrice Dragnea și echipa ei câștigătoare de la Sprint Music au lansat videoclipul piesei „Dincolo de noi”, o nouă poveste de dragoste pe note muzicale în care se vor regăsi mulți dintre ascultătorii solistei.

Noul produs muzical semnat de Beatrice Dragnea împreună cu Sprint Music vine fix la câteva zile după ce solista și-a aniversat ziua de naștere și e ca un cadou pentu fani. Pentru noul single solista a lucrat cu aceeași echipă câștigătoare de până acum, adică muzica a fost făcută de Ralflo și Aura Gheorghe a scris textul piesei „Dincolo de noi”. Și așa cum s-a întâmplat de fiecare dată videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment).

„Am o echipă câștigătoare cum am spus de fiecare dată. Piesa este una de dragoste dedicată celor care iubesc. Sper că s-a putut vedea în noul meu videoclip schimbarea mea de look, la care am lucrat cu hair stlista mea, fiind o idee de-a mea pe moment. Fiecărui artist îi trebuie o imagine nouă la fiecare nouă apariție. Cei care vor vedea videoclipul vor vedea o nouă Beatrice, însă aceeași care a promis că vă va aduce noutăți muzicale în fiecare lună. Piesa este un cadou de ziua mea pentru toți fanii”, a spus solista care înainte de lansare a fugit puțin pînă la mare, pentru că iubește soarele și apa.

„M-am bucurat de timp liber la mare iar de luni nu numai că începe o nouă lună dar lansez și piesa „Dincolo de noi”, o melodie pe care o îndrăgesc foarte tare și pe care o voi cânta în spectacole, pentru că au început din nou evenimentele. După părerea mea este o declarație de dragoste a tuturor indrăgostiților și sper să se regăsească și în aceasta ca și în celelalte pe care le-am lansat”, spune Beatrice Dragnea pe care o puteți găsi pe rețelele de socializare:

TikTok: https://www.tiktok.com/@beatricedragnea
Instagram: https://www.instagram.com/beatriceinsta/
Facebook: https://www.facebook.com/BeatriceMusicB
Follow Sprint Music
Facebook: https://www.facebook.com/SprintMusic
Instagram: https://www.instagram.com/sprintmediagroup/

Citeste si despre:

Mario Fresh și RENVTO au lansat videoclipul piesei - “Ce Seară Minunată”- creată special pentru filmul “Încă D...
Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA
Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului ”...
Infinituri - cea mai recenta lansare de la Alexia in colaborare cu Spike

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here