Betty Stroe şi Wilmark au lansat videoclipul piesei „Amala“

Betty Stroe şi Wilmark lansează single-ul şi videoclipul „Amala“, o poveste plină de culoare, zâmbete, zeci de costumaţii, dans, energie, ce are în prim plan comicul de situaţie şi cel de personaje.

betty stroe wilmark amala

Piesa „Amala“ marchează cea de-a doua colaborare dintre Betty şi Wilmark şi este compusă de cei doi artişti alături de Danny Mazo. Videoclipul este regizat de Zsolt Kapros şi a fost filmat pe parcursul a 20 de ore.

„Am vrut să facem o piesă de distracţie de vară, care să te facă să călătoreşti în zone tropicale, exotice. Este o piesă nebună, de party, o piesă care invită oamenii să se distreze, să nu le pese de ceea ce spun ceilalţi, să facă ceea ce îşi doresc, aşa cum îşi doresc, şi să trăiască fiecare clipă“, a spus Wilmark.

„Ideea videoclipului ne-a venit într-o seară când scriam împreună versurile pentru partea de rap a lui Wilmark. Atunci ne-am gândit că ar fi foarte interesant să putem realiza un videoclip în care să includem cât mai multe elemente din show-ul nostru, Tequila Party, multe schimbări de costume, dansatori, energie. Am mers mai departe cu ideea şi am ales tematica Role Play“, a încheiat Betty Stroe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here