Bibanu MixXL și Doddy au lansat videoclipul melodiei „Puțin noroc“

La doar câteva săptămâni după ce a colaborat cu Sișu pentru freestyle-ul „Povestea mea“, Bibanu MixXL lansează melodia „Puțin noroc“, care este interpretată alături de Doddy și care beneficiază și de un videoclip produs de Dope Film.

bibanu mixxl doddy videoclip putin noroc

Versurile melodiei „Puțin noroc“ au fost scrise de Bibanu MixXL și Doddy, iar de partea muzicală s-au ocupat Bibanu MixXL, Doddy și Ginni. Regizorii clipului au fost Bibanu MixXL și Andrei Ursu.

„Chiar am nevoie de puțin noroc. Am avut o perioadă foarte lungă de zile Bune, dar și rele, iar piesa asta vine într-un moment în care mă detașez de tot ce a fost nociv în jurul meu, incluzând prieteni nu tocmai bine aleși. Piesa este o incursiune în trecutul nostru ca și copii, când toți eram sinceri și nu ne puneam piedici, ci doar ne ajutam. Toți am fost crescuți și educați împreună, dar fiecare a înțeles asta diferit. Sunt conștient că oamenii nu prea se schimbă, doar devin mai abili, iar tot ce pot face este să sper, zâmbind, la puțin noroc“, a spus Bibanu MixXL.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here