Boier Bibescu, DJ LLP, Jon Băiat Bun şi Anuryh au lansat videoclipul piesei „Hazu toba basu“

După ce aproape şapte milioane de persoane au intrat în „Stare de show“ alături de Boier Bibescu, artistul şi-a adunat din nou gaşca de prieteni şi au pus-o de un nou videoclip urban, „Hazu toba basu“.

boier-bibescu_hazu-toba-basu

De această dată, Boier Bibescu a făcut echipă cu DJ LLP, Jon Băiat Bun şi Anuryh, o nouă voce fresh. Cu toate că Alex Velea nu cântă pe single-ul „Hazu Toba Basu“, acesta apare în două secvenţe din videoclip, anunţând, de fapt, lansarea noului single „Monstru“, o colaborare între Boier Bibescu şi Alex Velea.

„Mi-am dorit o nouă piesă de club, care să fie diferită prin sound şi prin mesaj. Aşa a ieşit ‘Hazu toba basu’, la care am lucrat împreună cu DJ LLP, colegul meu, care mi-a prezentat-o pe Anuryh. De Jon Băiat Bun mă leagă o prietenie de 10 ani şi am colaborat de foarte multe ori“, a spus Boier Bibescu.

Cum artistul nu se ocupă doar de producţie şi compoziţie muzicală, acesta şi-a pus amprenta şi asupra videoclipului, care a fost filmat la Moara lui Assan din Bucureşti, un monument istoric lăsat în paragină.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here