Boier Bibescu, Sonny Flame şi Bibanu MixXL au lansat videoclipul melodiei „Îmi pare rău“

După ce au luat parte la protestele din Capitală, Boier Bibescu, Sonny Flame şi Bibanu MixXL au intrat în studio şi au compus melodia „Îmi pare rău“, care este dedicată victimelor din Colectiv.

boier bibescu bibanu mixxl sonny flame videoclip imi pare rau„E ciudat faptul că refrenul piesei l-am compus alături de Sonny Flame încă de acum o lună. După ce am participat la proteste, versurile au venit de la sine. Trebuie să luăm măsuri, fiecare cum poate, însă e tare trist şi tulburător contextul actual. Ar fi fost mult mai bine să ne trezim înainte de a se întâmpla o tragedie. Noi vom face şi un concert numit ‘Îmi Pare Rău’, iar banii ajung către familiile îndurerate“, a spus Boier Bibescu.

„De 15 ani compunem piese şi texte pentru românii activi şi încercăm să-i convingem, cu valori învăţate de la părinţi, că munca lor nu este în zadar. Am dedicat piesa celor care au murit în clubul în care noi am cântat de cel puţin cinci ori şi nu, noi nu suntem oportunişti“, a adăugat Bibanu MixXL.

Piesa nu este folosită în scop comercial, iar toţi banii strânşi din monetizarea clipului regizat de fraţii Richard şi Claudiu Stan (Vision Production) vor merge către contul dedicat victimelor de la Colectiv.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here