Boldan a lansat videoclipul piesei “Anosmic”

boldan
boldan

Actorul Dan Boldea sau Boldan tocmai a lansat o piesa noua. Anosmic este o melodie care ne vorbește despre o iubire neîmplinită. Oare cum e să iubești pe cineva și să nu te iubească înapoi? Oare cum te simți atunci când tot ce îți rămâne sunt proiecțiile și așteptările tale?

O persoană anosmică este o persoană care nu simte mirosul, exact ca și o persoană care iubește și nu este iubită – simte iubirea dar nu simte profunzimea, aromă, mirosul ei. Practic ești privat de ceea ce înseamnă iubire adevărată.

“Am scris această melodie într-o zi ploioasă, inspirat de experiențele mele din anii trecuți și de sunetul ploii. Am luat un pix în mână și am scris, a venit totul natural, în două minute am avut piesa scrisă. Cred că a fost cel mai sincer proces artisti pe care l-am experimentat vreodată. Am lucrat ulterior la melodie cu doi amici apropiați care m-au ajutat să dau viața și nuanțe acestei melodii dar și cu regizorul premiat de TIFF România, Andra Salaoru, care m-a ajutat să dau viață imaginilor din capul meu care au devenit ulterior videoclipul oficial al piesei. Este prima dată când am filmat ud, afară, pe frig, într-o pădure. Tot ce îmi aduc aminte de la filmări este apa rece care curgea pe pielea mea și tremuratul necontrolat. După ce am ajuns acasa am stat in pat o zi, cu medicamente”, a declarat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here