Breathelast a lansat videoclipul piesei „Întuneric“

Formația Breathelast a pornit din nou în căutarea exprimării unui nou clip de pe materialul “Maluri”, publicat prin Universal Music România.

Breathelast INTUNERIC„De data aceasta “rechinii” au colaborat cu Gina Săndulescu, un artist tânăr și pus pe fapte mari și cu o capacitate de a vedea dincolo de jocul de lumină și de a citi printre umbre. Astfel ia naștere un nou videoclip Breathelast, pentru “Întuneric”, a doua melodie acustică de pe CD-ul “Maluri”. Mai jos puteți viziona videclipul și deasemenea puteți citi o prezentare realizată de către Gina Săndulescu despre Întuneric și ce i-a transmis această piesă. Explicația este atât de simțită și de elaborată, precum și decursul pregătirilor, încât am lăsat-o intactă și integrală, alături de cateva poze de la sesiunile de filmare”, au declarat acestia.

Gina Săndulescu despre Întuneric: “Când cineva îți dă ca temă subiectul întunericului, paradoxal, te simți foarte în largul tău, sau cel puțin eu aşa mă simt. Mie mi-ar fi greu să cred că până şi cel mai pozitiv individ nu s-ar simți familiarizat cu o astfel de temă. Dacă nu ştii cum arată întunericul, cu siguranță nu ai nici cea mai vagă idee despre lumină. Acum, treaba e că tema mea avea de-a face cu una dintre piesele mele preferate de la Breathelast, pentru că trebuie să recunosc că îmi place mai mult cum le stă în „haine” acustice ori alternative.

Imediat cum am auzit versurile lui Mihai, mi-am imaginat un personaj principal care e orbit prin tradiție. E vorba de o tradiție care face oamenii să orbească prin propria lor intenție. Îşi aleg o mască ce le va obstrucționa vederea, dar cu toate astea îşi vor vedea de drum ca şi când elementul orbitor nu ar exista.

Apoi apare personajul secundar, cel orbit de informații, poate cel cu care se identifică mai bine omul contemporan. Este cel care îl încurajează pe primul şi atunci când creează şi atunci când distruge, cel care uneori îi sugerează să îşi distrugă ochii de sub mască fiindcă nu îi vor aduce percepții prea „confortabile”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here