Brighi a lansat videoclipul melodiei „Invizibilă“

După ce în primăvară a colaborat cu YorGa pentru piesa „Strop de fericire“, Brighi revine acum în atenţia fanilor cu „Invizibilă“, prima melodie compusă integral de ea.

brighi videoclip invizibila

Prin noul single, orchestrat de Gabriel Băruţa, Brighi trage un semnal de alarmă asupra unui teme extrem de delicată. Videoclipul „Invizibilă“, regizat de Dan Petcan, urmăreşte povestea versurilor şi completează linia melodică prin tumultul interior exteriorizat printr-o suită de acţiuni marcante şi o dezvăluie pe Brighi în noi ipostaze.

Întreaga atmosferă pe care o dezvoltă imaginile şi decorul sumbru sugerează claustrofobia, tristeţea, durerea, disperarea, violenţa şi dorinţa de evadare. Personajul interpretat de Brighi trece prin mai multe stări, subliniate prin efectele de clar-obscur, în care chipul ei transmite tristeţea prezentului şi durerea trecutului.

„Am încercat să intru în pielea personajului şi am vrut să transmit realitatea acestei poveşti mizere care, din păcate, este lumea întreagă a unor femei. Mereu m-a preocupat subiectul acesta, de trafic de persoane, şi am ştiut că va veni un moment în cariera mea în care voi putea deschide, prin muzică, acest subiect. Suntem în secolul 21 şi, totuşi, cel mai mare business din lume este traficul de persoane. Scopul meu este să trezesc lumea la realitate şi să vadă toţi ce se întâmplă în jurul lor, nu doar să privească nepăsători“, a spus Brighi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here