Cabron și Theo Rose lansează „Fructul interzis”

Cabron, una dintre cele mai importante voci ale hip-hop-ului din România, revine în 2022 cu o premieră pentru industria muzicală printr-o colaborare neașteptată cu artista momentului, Theo Rose.

Cei doi artiști reușesc să formeze o echipă perfectă, completându-se reciproc în noul HIT – “Fructul Interzis”, care surprinde insight-urile unei povești de dragoste pline de aparențe. Se vorbește despre rupturile tot mai prezente în relațiile moderne, pe care oamenii aleg să le evite și să închidă ochii. „Fructul interzis” nu este nimic altceva decât o perfectă punere în scenă a relațiilor din ziua de azi, excelent surprinsă și de videoclipul regizat de Iura Luncașu.

Povestea piesei a luat naștere din dorința de a demasca dedesubturile relațiilor, după cum afirmă chiar Cabron:  “Am vrut să vorbim despre ceva real, ceva prezent în viața de zi cu zi, despre care oamenii refuză sau se feresc să vorbească. Am simțit că e cazul să se abordeze și direcția asta, pentru că deși ne ascundem după deget, foarte multă lume se regăsește în povestea asta.” 

Colaborarea dintre cei doi artiști a luat naștere foarte natural: “Theo Rose este una dintre cele mai bune voci din România la momentul actual, a fost foarte cool să colaborăm. Industria muzicală chiar avea nevoie de piesa asta, fix în formula asta!”, mărturisește Cabron.

Piesa este o producție între HaHaHa Production, BigUP Music și Cat Music. În spatele acestui HIT stau oamenii: Alexandru Minculescu(Cabron), Andrei Tiberiu Maria(Smiley), Șerban Cazan, Florin Boka, Dorian Micu, Lucian Nagy, Roland Kiss și Erwin Maas.

Aici gasesti versurile pline de mesaj ale piesei „Fructul Interzis”

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.