Carla’s Dreams lansează ultimul act din „Nocturn” – „Anxietate” în colaborare cu Antonia

carla s dream si antonia anxietate
carla s dream si antonia anxietate

Carla’s Dreams a lansat ultima piesă din seria „Nocturn”, care se numește „Anxietate” și care este o colaborare cu Antonia. Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi, iar videoclipul a fost regizat și filmat de BRFilms, adică Roman Burlaca și George Secrieru, cei care au filmat toate videoclipurile de pe ”Nocturn”.

„Dragii noștri, faza NOCTURN a proiectului CSD se încheie aici!
A fost o noapte lungă, am fost mulți, dar și patul a fost mare 🙂 Vă mulțumim că ați petrecut această noapte cu noi!
Urmează tabieturile matinale după care probabil vă vom invita în alta călătorie!
P. S. Cine se trezește ultimul – să aștearnă patul 🙂
V-am cuprins!”, au spus Carla’s Dreams.

„Este o plăcere de fiecare dată să colaborez cu Carla’s Dreams și sper să vă placă ”Anxietate”, a spus Antonia. De curând, Carla’s Dreams au lansat o colaborare cu Deliric pentru piesa ”Dependent”. ”Îl respectăm mult de tot pe Deliric și ne bucurăm că am reușit să facem împreună ceva așa… personal”, au spus Carla’s Dreams. Tot anul acesta, Carla’s Dreams au lansat “Ne topim”, un nou single din seria “Nocturn”, o poveste de dragoste intensă, sinceră. Tot parte din ”Nocturn” este și “Te ascund în vise”, o piesă compusă și produsă de Carla’s Dreams.
Anul acesta, Carla’s Dreams au susținut primul mare concert de anvergură care a avut loc pe 18 mai la Romexpo, un eveniment care a avut loc în fața a peste 8500 de persoane, cu invitați speciali Delia, Antonia, Blacklist, Deliric, dar și Mark Stam și Vanotek.
Următorul act și ultimul de pe ”Nocturn” se numește ”Anxietatea” și este o colaborare cu Antonia, piesă care s-a auzit în premieră la Romexpo.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here