Carmen Hara si-a lansat un album dupa 27 de ani si a primit un tort surpriza!

carmen hara si sotii stanga
carmen hara si sotii stanga

Cunoscuta Carmen Harra, cunoscută în România sub numele Carmen Mureșan și fostă membră a trupei Trio Expres, a realizat acest nou album după 27 de ani de la ultimul disc lansat în țară. Evenimentul de lansare a albumului „Behind Closed Doors”, semnat de Carmen Harra și produs de prestigioasa casă de discuri EuroStar România (Venera și Paul Stângă) a avut loc vineri, 4 octombrie 2019, la ora 16.00, la Magazinul Muzica din București.

lansare carmen harra
lansare carmen harra

„Am lucrat timp de doi ani la acest album alături de Sarah JSun, Alexander Shiva, Mircea Prușan și Alexandru Truță. Au rezultat 11 melodii în ritmurile actuale, cu versuri în engleză, spaniolă și română. Piesele se difuzează deja la posturile de radio din Anglia, după lansarea albumului la Londra, pe 26 septembrie 2019. Am deja patru videoclipuri lansate pentru melodiile de pe acest album – O Malea, Subete Conmigo, Disfruta (De Tu Amor) și Behind Closed Doors – și urmează să filmez unul nou chiar în aceste zile, tot în România. Albumul este produs de casa de discuri EuroStar România”, a spus Carmen Harra despre noul ei disc.

tort carmn harra
tort carmn harra

Indragita interpreta care a plecat de ceva vreme peste hootare, a primit si un cadou extrem de dulce din partea cofetariei online Doux Art (www.facebook.com/artdouxx/). Pe tortul de fructe scria „Carmen, te iubim” si cu siguranta a fost foarte delicios.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here