Carmen Harra a lansat videoclipul melodiei „O malea“

Carmen Harra revine la prima ei dragoste, muzica. Cântăreață de top în România încă din anii ’80, Carmen Harra a devenit ulterior și scriitoare de succes în SUA.

Carmen Harra

Acum a pregătit o piesă pe care o lanseaza atât în România, cât și în SUA, unde lucrează cu producătorul muzical al lui Jennifer Lopez, Daniel Duran. Carmen Harra și-a început cariera muzicala în grupul Trio Expres, fiind descoperită și lansată de regretatul producător Titus Munteanu.

În această vară, Carmen a venit în București și a ascultat piesa „O Malea” care a cucerit-o încă de la primele acorduri. Carmen Harra a filmat pentru această melodie un videoclip de imagine cu multă culoare, senzualitate și ritmuri latino. Pentru a-i da un plus, a invitat-o chiar pe fiica ei, Alexandra, să fie personajul principal.

„Sunt convinsă că piesa ‘O Malea’ o să vă placă și o să ajungă la sufletele voastre. Pe mine m-a cucerit din prima sound-ul latino și combinația de spaniola cu engleză. Este o piesă ritmată, plăcută, cu un refren pe care îl poți reține imediat. Single-ul se va lansa atât în România, cât și în America și nu numai. Îmi doresc să ajungă un hit internațional. În America, lucrez cu producătorul muzical al lui Jennifer Lopez, Daniel Duran, care după ce a auzit piesa, mi-a spus că are toate șansele să ajungă departe. Videoclipul, filmat în True Club din Centrul Vechi al Bucureștiului, a fost realizat de o echipă de profesioniști care colaborează cu toți artiștii de top din România. În videoclip o puteți vedea și pe Alexandra, fiica mea, de care sunt foarte mândră. Alexandra a venit special cu mine în București pentru a fi prezentă la filmările clipului. Sper să vă placă melodia și videoclipul și să dansați peste tot pe refrenul ‘O Malea’”, declară Carmen Harra.

Melodia „O Malea” este produsă de studioul Rolla7 Production și lansată sub egida casei de discuri Sprint Music.

Citeste si despre:

DUMI A Lansat Piesa „5 Dimineața”!
NICO face echipă cu Theo Rose pentru melodia "Ascultă-mă"
2Normal feat. What's UP și Emeric Imre, lansează “Regina”
Luis Gabriel, fascinat de “Dulceața buzelor”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here