vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNI“Ce vrei să-mi spui?” - o colaborare deosebită de la Misha Miller...

“Ce vrei să-mi spui?” – o colaborare deosebită de la Misha Miller și AZTECA

Misha Miller și AZTECA vor să îți spună că vin cu una dintre cele mai neașteptate colaborări din acest an, iar melodia lor se va auzi peste tot! Deși provin din genuri muzicale diferite, cei doi și-au propus să demonstreze că un hit poate uni oamenii și muzica ne aduce mai aproape!

“Ce vrei să-mi spui?” este melodia care o să te ducă pe cele mai înalte culmi în această vară! Misha Miller și AZTECA duc piesele de iubire la un alt nivel și te invită să te îndrăgostești de o melodie cameleonică, care poate să fie ascultată în orice moment, fie că dansezi, râzi, iubești sau ești nostalgic! La tine cât ține dragostea?

“Mă bucur foarte mult de această colaborare! Este prima oară când lucrez cu cineva din zona underground. Vreau să îi mulțumesc pentru faptul că a acceptat colaborarea! Pe lângă faptul că lansează muzică interesantă, AZTECA este și un băiat extraordinar. A reușit să mă surprindă mai mult decât m-aș fi așteptat! Este un băiat foarte deștept, cu un potențial imens. Aș vrea ca mai mulți oameni să afle ce persoană minunată este! Abia aștept să mai lucrăm împreună!”, spune Misha Miller.

Single-ul a fost compus într-un camp muzical organizat la munte pentru Misha Miller, unde au luat naștere mai multe melodii care vor fi lansate. S-au implicat în crearea piesei Aria, AZTECA, Misha Miller, Bastien, Vlad Cireșan și Alex Parker.

“Mi-a plăcut foarte mult colaborarea, mi s-a părut că m-a scos din zona mea de confort. M-a făcut să gândesc outside the box și să fac ceva ce îmi place și nu e neapărat în zona în care m-aș fi dus, în mod normal, dacă eram singur. Îmi place atitudinea, dar și vocea Mishei. Spre deosebire de altă muzică pop din România, are un sound autentic. Acesta este primul lucru pe care l-am descoperit când am aflat de ea. Sună total diferit de rețeta clasică, ca să zic așa, a pop-ului mainstream din România. Am vrut să colaborez cu ea și mi-a plăcut foarte mult! Mă aștept să mai facem chestii tari împreună!”, a spus Azteca.

Misha Miller nu mai are nevoie de prezentare după succesul pe care l-a cunoscut în industria muzicală încă de la primele piese lansate. Artista se află pe drumul de a deveni un adevărat icon, iar “Mahala”, “Rakata” sau “Mamma mia” demonstrează că aceasta a fost înzestrată cu mult talent și un timbru vocal care nu poate fi confundat! În același timp, AZTECA și-a construit cariera și imaginea pe scena de trap/rap de unul singur, ascensiunea sa începând în anul 2018 cu piesa “Molly”, o colaborare pe care a avut-o cu Nane. “Nefiru”, “Pala Mande” sau “A ” l-au dus mai departe, dominând topurile platformelor muzicale.

Misha Miller x Azteca – Ce vrei sa-mi spui? (versuri)

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.