Celia a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Apus amar“

Celia îşi surprinde fanii şi lansează “Apus amar”, un nou single dinamic, cu atitudine, unde artista are un pasaj în care îşi cântă versurile pe ritm de rap.

CeliaDupă ce a lansat single-ul “La două capete”, în colaborare cu Karym, Celia revine cu “Apus amar”, o piesă cu o nouă abordare, dar şi cu un nou stil vestimentar. Noul single este compus de Boier Bibescu, Alexandra Stanciu, Doddy, Miruna Cosmina Dumitru şi Mihai Dumitrescu, iar de producţie s-a ocupat echipa Big UP Music. Videoclipul, regizat de Florin Botea, a fost filmat într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Mamaia, dar şi la malul Mării.

“Sunt fericită să vă prezint azi o piesă în care, pentru prima dată, cânt un alt stil de muzică decât cel pe care l-am adoptat până acum. Este pentru prima dată când cânt rap, însă nu pentru ultima dată, mi-a făcut plăcere, mi-a dat putere şi încredere. Clipul a fost filmat la hotel Phoenicia Royal, un hotel superb de pe litoralul romaneasc. Am avut parte de o echipă superbă care mi-a schimbat stilul vestimentar. Am colaborat cu Muhire, un brand cu multă atitudine, make-up şi styling diferit decât până acum. Sper ca noua piesă să vă dea un vibe pozitiv!”, a spus Celia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here