Celia a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Suflet de hârtie“

Celia revine cu o noua piesă, „Suflet de hârtie“, ce este însoţită de un videoclip în care artista apare în mai multe ipostaze pline de senzualitate alături de cel mai sexy şi iubit concurent de la „Exatlon“, Ştefan Floroaica. În clip apare şi Alina Ionescu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!“.

Melodia este produsă de Claudiu Cota şi Dragoş Alexandru Damsa, versurile sunt scrise de Andrei Vitan, iar de mix şi master s-a ocupat Dragoş Alexandru Damsa. Clipul, în regia lui Florin Botea, a fost filmat într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Timişoara, dar şi în Bucureşti.

„Pe platou am avut parte de multe peripeţii. Deşi trebuia să terminăm filmările în Timişoara, mi s-a făcut rău şi nu am făcut faţă până la capăt, aşa că a trebuit să mai filmăm şi în Bucureşti. După ce că eram dezamăgiţi că lucrurile nu s-au legat cum ne doream şi mai lipseau nişte cadre, Ştefan Floroaica, Alina Ionescu şi o parte dintre prietenii care au venit la Timişoara special pentru videoclipul meu au avut parte de un zbor destul de neplăcut spre Bucureşti. Ştiam că au urcat în avion şi nu înţelegeam de ce nu mai aterizau, de ce nimeni nu răspunde, de ce toţi au telefoanele închise. Intrasem din nou în panică. Avionul a trebuit să survoleze 2-3 ore până a fost suficient de sigur pentru aterizare. Din acel moment, am ştiut că lucrurile s-au liniştit“, a spus frumoara artistă.

Mai mult decat atât, Celia s-a implicat trup şi suflet în proiect şi a fost actriţă pentru o zi: „Constrânşi de scenario, a trebuit să scostem la iveală talentul actoricesc. Eu şi Ştefan Floroaica am avut rolurile principale într-o poveste de dragoste“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here