Celia şi Karym au lansat videoclipul melodiei „La două capete“

După o pauză de peste patru ani, Celia lansează “La două capete” (feat. Karym). Piesa este produsă de Claudiu Cota şi Dragoş Alexandru Damşa, iar de mix şi master s-a ocupat Bunicu Magic.

Celia si Karym - La doua capete

Single-ul de revenire al Celiei este despre dragoste şi infidelitate, unde rolul iubitului care a călcat strâmb este jucat de Karym. Artista a ales ca videoclipul să fie filmat la Colibita (Bistriţa-Năsăud), în inima munţilor, în regia lui Florin Boţea.

“A sosit momentul! Aici este un fragment de suflet. Această colaborare a fost marcată de destin, aşa trebuia să fie. Am simţit că piesa trebuie cântată alături de un artist talentat, aflat la început de drum, dar care are foarte multe de dăruit. Fie că ai fost înşelat sau că ai înşelat, iar mai apoi ai regretat că ai pierdut o iubire sinceră, cu siguranţă te vei regăsi în versurile melodiei”, spune artista.

Celia şi Karym au prezentat în premieră videoclipul piesei „La două capete” miercuri, 6 septembrie, în cadrul unui eveniment privat într-o locaţie de lux din Bucureşti, alături de vedete precum DJ Sava, Kamara, Costi Ioniţă, Lora şi Raluka.

“Sunt fericit şi îi sunt profund recunoscător Celiei pentru încrederea acordată şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au lucrat la acest proiect”, a declarat Karym.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here