Ceva Mărunt și Sore au lansat piesa „Nu te mai suport!”

Grupul de comedie „Ceva Mărunt”, în colaborare cu HaHaHa Production și Sore, a lansat melodia “Nu te mai suport!” , o parodie a relațiilor moderne ce poate deveni imnul celor care nu știau cum să îi spună partenerului că s-au săturat.


Ești într-o relație? Te enervează orice lucru mărunt? Nu mai suporți? Asta e piesa pe care să i-o dai ei sau lui să o asculte când tu nu îți găsești cuvintele. Dar ai grijă ca că s-ar putea chiar să nu se supere, ci să îți împărtășească sentimentele.

Piesa interpretată de Sore și „Ceva Mărunt” o găsești pe pagina de Youtube Ceva Mărunt.
Pe ritmuri actuale, în  “Nu te mai suport!” ne regăsim mulți dintre noi. O abordare fresh a cuplurilor din ziua de azi.

Grupul „Ceva Mărunt” este format din Sergiu Floroaia, Toma Alexandru, Sorin Pârcălab și Cristi Popesco, comedianți rezidenți ai clubului de comedie Comics din București. Aceștia au dobândit notorietate pe internet atât datorită clipurilor de stand-up postate, cât și a formatelor originale precum Una Scurtă, Podcast Ceva Mărunt, Râzi ca Prostu’, roast-uri etc.

Sorina Mihalache, alias Sore, este actriță de televiziune, dansatoare și cântăreață, iar cea mai recenta piesa lansata – „Sunetul meu preferat„, se bucura de succes atat online cat si la radio.

In doar cateva ore de la lansarea videoclipului pe youtube, piesa a strans peste 30 de mii de vizualizari si peste 3000 de aprecieri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here