Cezar Alexa – tik-tok-er si actor, a lansat videoclipul piesei “Scuze”

cover cezar alexa scuze
cover cezar alexa scuze

Unul dintre cei mai sexy actori din “Lara” revine in atentia fanilor cu o noua piesa la care a filmat si un videoclip. Este vorba de Cezar Alexa care a lansat videoclipul piesei “Scuze”.

Intr-un timp scurt, Cezar Alexa a strans aproape un milion de urmaritori pe Tik Tok, prin filmuletele sale amuzante. Acum isi incearca norocul si in muzica, cu piesa “Scuze”, o piesa fresh, produsa de echipa Mixton Music, aceeasi echipa care se ocupa de Iuliana Beregoi si care a produs serialul Lara. Surse interne au “dat din casa” si ne-au spus ca videoclipul piesei face trimitere la mama fostei iubite a lui Cezar care nu era de acord cu relatia lor.

La această piesă Cătălin Dascălu a făcut muzică & textul, instrumentalul Alin Radu iar de conceptul video s-au ocupat Cătălin Dascălu și Cezar Alexa. În videoclip mai apare modelul Andreea Mursă, o tanara extrem de sexy. Dacă nu ați văzut deja videoclipul va spunem noi că este unul haios în care Cezar a dat dovadă de talent interpretand mai multe roluri. Însă veți vedea despre ce este vorba numai urmărind videoclipul în continuare. Cert e că tanarul este extrem de talentat și face față provocărilor, însă ați văzut acest lucru deja dacă urmăriți serialul și îl urmăriți pe TikTok. Tânărul a mai colaborat cu Hugo la piesa “Ochelari de soare”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here