Cezar Dometi a lansat videoclipul piesei „Sunt codrii”, o melodie speciala dedicata Codrilor Iasilor

cezar dometi piesa dedicata codrilor iesilor
cezar dometi piesa dedicata codrilor iesilor

Dupa ce a participat la cateva concursuri muzicale, dintre care amintim X Factor sau Vocea Romaniei, Cezar Dometi s-a dedicat muzicii, marea lui iubire. Iar acum a inregistrat o melodie speciala, „Sunt codrii”, o piesa cu adevarat speciala dedicata mediului inconjurator si in special Codrilor Iasilor.

Petrisor Cezar Dometi, interpret și compozitor, ne încântă pe toți cu o melodie orginală dedicată Codrii Iașilor și inițiativei de a-i desemna Parc Natural! „Codrii sunt natură, libertate, codrii sunt acasă! Recomandăm din toată inima vizionarea pe întreg ecranul, orcând simțiți dor de pădurile noastre! Și bineînțeles, distribuirea acestuia! Mulțumim Cezar că îți pui talentul la bătaie și îți exprimi dragostea pentru codri noștri prin muzică”, marturiseste Mihai Diac de la Codrii Iasilor.

Videoclipul a fost măiastru asamblat de Vali Turcuman din materialele sale proprii, cu atâtea locuri familiare și dragi pentru cunoscătorii acestei păduri! Mulțumim Cezar și Vali, precum și Vlad Apetroaiei și 69BPM studio (Brentano) pentru inregistrare și mix/master.

„Ne bucurăm că după alpiniști care au escaladat opt miari și ultramaratoniști, avem în Cezar un prim artist care susține inițiativa Parcului Natural, și încă cu o compoziție orginală! Dar vă amintim că pentru a deveni ambasador pentru Codrii Iașilor este suficient să postați public pe pagina voastră foto din Codrii Iașilor însoțite de tag-ul #ParcNaturalCodriiIasilor și link la petiție, îndemnându-vă prietenii să o semneze și distribuie și ei. Puțin de la mulți se adună puterea de a transforma dorința în realitate, petru natură și pentru oameni!”, au mai declarat ei.

„Piesa dedicata tuturor codrilor cu suflet, dar in mod special pentru Codrii Iasilor pentru a fi desemnat Parc Natural. Am scris piesa asta intr-un moment in care sufletul meu era la granita dintre natura si civilizatie. E o piesa cu ritm si puls la fel ca si codrii nostri. Si sa nu uitam sa ne mai dedicam timp sa mangaiem si natura, nu doar orgoliul din fiecare din noi. Multumesc si sper tare mult sa va placa!”, povesteste Cezar Dometi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here