Chris Mayer, Nick Kamarera şi Raluka au lansat videoclipul piesei „RePlay“

Chris Mayer, DJ-ul care a cucerit toate topurile muzicale, colaborând cu cei mai de succes cântăreţi din ţară, i-a cooptat pe Nick Kamarera şi pe Raluka pentru un nou hit, „Replay“, care acum acum şi videoclip.

Chris Mayer Nick Kamarera Raluka

Videoclipul piesei „Replay“ este unul vesel, plin de culoare, beat-uri nebune, distracţie şi fete sexy. De regie s-a ocupat Bogdan Păun, un nume nou în industrie, dar care promite să aducă un aer prospăt în industria regizorilor de videoclipuri din România.

„Muzica se reciclează, trendurile revin după un anumit ciclu, dar bineînteles că cel care decide trendul este publicul. Am avut 2-3 ani de invazie a muzicii dance, acum avem reggae şi mă bucur că mulţi artişti care îşi începuseră cariera cu piese în limba română şi-au adus aminte de indentitatea lor artistică. Mă refer aici la Connect-R, Alex Velea sau Anda Adam. Toţi sunt artişti cărora le stă foarte bine cu piese în limba română. Dar, la fel cum am spus, e un ciclu. Sunt sigur că muzica dance va reveni, poate nu în forţă, dar treptat“, a spus Chris Mayer.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here