Chris Oliver a lansat videoclipul melodiei „La Mamaia“

Chris Oliver, pe numele său real Bogdan Giuglea, este cântăreţul care sâmbătă de sâmbătă aduce distracţia la cote maxime, prezentând un show exploziv şi plin de culoare în cadrul Carnavalului de la Mamaia.

Chris Oliver La MamaiaArtistul lansează videoclipul piesei “La Mamaia”, clip ce anunţă turneul de promovare din toamnă, în care show-ul artistului va fi animat de fete frumoase îmbrăcate în costume de carnaval.

Videoclipul este realizat dintr-un colaj de imagini din arhiva personală a artistului, care îl prezintă pe artist în diferite ipostaze, pe scenă, în timpul liber, dar şi la diverse evenimente la care a participat.

Pe Chris, l-aţi putut vedea vara aceasta în majoritatea evenimentelor importante de pe litoral, printre care amintim: Gala Superkombat, Mamaia Music Awards, Carnavalul Mamaia, The Run Color, etc.

“Am realizat un montaj pentru care am folosit filmări, unele fiind realizate chiar de mine, din timpul unor evenimente la care am participat în Mamaia. Am încercat să-i introduc pe privitori, în atmosfera distracţiei de la Mamaia fără a folosi vreo regie, actori sau vreun scenariu. Tot ce se vede în clip este real şi s-a întâmplat în prima jumătate a verii”, a declarat Chris.

Alături de Chris Oliver, în clip apare toată echipa X-Alter Event reprezentată de Isabela Teodoroiu, cei care animează sâmbătă de sâmbătă Carnavalul Mamaia, purtând frumoasele costume de carnaval realizate de Paluggio Atelier, dar şi talentatele dansatoare ale cluburilor Crema, Belagio şi Ego, cluburi pentru care artistul a realizat show-uri în vara aceasta.

Clipul a fost filmat în următoarele locaţii: Piaţetele Perla şi Casino Mamaia, Fashion Tv Summer Festival, Piscina Olimpică Phoenicia Holiday Resort, Plaja Ego Club Mamaia, Parcare Telegondolă Mamaia, Carele Alegorice, Bulevardul Mamaia, Aleea de Promenadă Mamaia, dar şi Benzinăria Petrom (kilometrul 66, Autostrada Soarelui A2).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here