Christian Eberhard si Loredana lanseaza „Peste Bucuresti”, o melodie traditionala intr-o versiune moderna

Christian Eberhard si Loredana Groza ne aduc o versiune moderna a traditionalei piese “Cristina”. Cu o interpretare aparte, Loredana ofera o noua infatisare Cristinei, alaturi de o productie dance realizata de Eberhard.

Eberhard si-a gasit pasiunea pentru muzica la varsta de 15 ani, cand, din camera lui, a inceput sa isi creeze propriile beat-uri. A urmat, apoi, sa accepte invitatiile promoterilor locali de a fi DJ in numeroase cluburi, iar la scurt timp dupa, Christian avea sa renunte la mixat pentru a se concentra exclusiv pe productie. De-a lungul timpului, el si-a lasat amprenta pe hituri precum „Poza de album” (Melina feat. Vescan) si „Iti va fi dor” (Doddy).

Loredana este unul dintre cei mai emblematici artisti din industria muzicala autohtona. Cu peste 30 de ani de cariera, cu piese emblematice precum „Buna seara, iubito”, „Lele”, „Zig-Zagga” si „Apa” si colaborari cu artisti din toate zonele muzicale, Loredana se numara printre artistii care au revolutionat industria muzicala romaneasca. Cunoscuta pentru show-urile energice cu productii spectaculoase,  prestatia artistica a divei a reusit sa cucereasca neintrerupt publicul si presa de specialitate.

Citeste si despre:

Mario Fresh și RENVTO au lansat videoclipul piesei - “Ce Seară Minunată”- creată special pentru filmul “Încă D...
Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA
Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului ”...
Infinituri - cea mai recenta lansare de la Alexia in colaborare cu Spike

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here