luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNICojo şi Adrian Sînă au lansat videoclipul melodiei „Zile bune, zile rele“

Cojo şi Adrian Sînă au lansat videoclipul melodiei „Zile bune, zile rele“

Anca Cojocaru, cunoscută publicului sub numele de Cojo, şi-a unit forţele cu producătorul şi managerul ei, Adrian Sînă, pentru o colaborare în care se poate regăsi orice ascultător, „Zile bune, zile rele“.

cojo adrian sina videoclip zile bune zile rele

Noua melodia a apărut ca un joc şi din dorinţa de a auzi un duet cu răspunsuri din partea ambilor artişti, mesajul fiind unul simplu.

Piesa „Zile bune, zile rele“ este însoţită de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar, care a ales să exprime versurile piesei compuse de Adrian şi echipa lui printr-o reprezentare vizuală încărcată de emoţie şi care transmite un vibe american prin decorurile alese din studiourile Buftea.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.