Colaborare speciala intre Mr. VIK si Alex Mica la piesa “Maribella”

mr. vik si alex miica marribela
mr. vik si alex miica marribela

Marti, 15 iunie, s-a lansat inca o colaborare speciala sub “umbrela” Sprint Music. Este vorba de videoclipul piesei Maribella, o colaborare de vara intre doi artisti speciali, MR. VIK si Alex Mica. Pe numele său adevarat Vasvary Victor Emanuil, sau Mr Vik, ne-a oferit mai multe detalii despre această nouă piesă dar si despre videoclipul regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment) dar și colaborarea cu Mica.

“Am încercat să adaptăm un stil, să zic așa, oriental, făcut în spaniolă. Am păstrat elementele balcanice, dar totuși am folosit limba spaniolă pentru piesă asta ca să umblăm în zona asta internațională. Este o piesă de vară, caldă, de stare, ca să zic așa. N-am mai lucrat cu Alex Mica pană acuma, a fost o idee pe care am avut-o cu Marius China, de la Sprint Music, după ce am ascultat piesa în demo. Și ne-am gândit că se potrivește cu Alex Mica, care se știa cu Marius și așa am început colaborarea. I-am trimis, i-a plăcut, am tras vocile și cam atât. A fost ceva rapid, piesa e de trei săptămâni făcută”, a povestit solisitul pentru WeLoveMusic.

“S-a filmat și un videoclip la piesa, regizat de Claudiu Stan, pe care îl vedeți deja pe Youtube. Un videoclip de stare, am încercat să ne ducem într-o zonă exotică, cu fete, palmieri. Am filmat cam o zi, a venit Alex Mica de la Timișoara, a stat câteva zile, ne-am cunoscut. Eu cu el m-am întâlnit într-un studio acum niște ani, dar n-am avut colaborări. Ne-am cunoscut prin piesa asta și am mai făcut una pe care o vom lansa după aceasta. Este tot în genul acesta, cu un vibe bun”, a mai spus Mr. Vik.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here