Colaborare specială pentru piesa „România mea” între Diana Bucșa, Costi, Cream și Minodora

diana bucsa la videoclip
diana bucsa la videoclip

Cu câteva zile înainte de ziua României iată că se lansează o nouă piesă cu artiști cu voci extraordinare. Această se numește „România mea” și este produsă de Costi Ioniță cântată în colaborate de Diana Bucșa în colaborare cu Minodora și Cream la care au filmat un super videoclip regizat de Alex Ceaușu.

O singură colaborare muzicală a strâns la un loc un munte de talent. Astfel că Minodora, Cream și Costi Ioniță au colaborat cu o solistă de aur pe care ați văzut-o la Vocea României, aici fiind vorba de Diana Bucșa.

„Mă simt extraordinar de fericită deoarece Costi Ioniță m-a ales să fac parte din cea mai mare producție muzicală, un proiect de România în colaborare cu Cream și Minodora, două artiste îndrăgite și care sunt sigură că va fi un real succes mai ales prin faptul că este o melodie de suflet pentru toți românii care se vor regăsi în versuri. Și bineînțeles în curând pregătesc tot alături de Costi o piesă nouă Fortaaaa”, spune Diana. Și tot ea ne-a spus că „mesajul acestei melodii este foarte profund și sigur va reuși să atingă sufletele tuturor românilor și să ne facă să fim mai uniți în aceste vremuri grele și să ne îndreptam către Dumnezeu uniți. Poate fi un nou început „Forta” alături de Costi care are încredere în vocea mea, ceea ce i a atras atenția în momentul în care m a ales să iau parte la acest proiect”, spune Diana. Va invităm să dați play și să urmăriți noul videoclip.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here