Colaborare surpriza a lui Gabriel Dumitru cu Cristian Tarcea, Jargon si Silviu Mandroc!

jargon si gabriel dumitru
jargon si gabriel dumitru

Interpretul de muzica populara Gabriel Dumitru, cel care a incercat si stilul dance, cu piesa „Boca, Boca”, revine cu o noua surpriza muzicala, o colaborare colosala la sfarsit de an.

Solistul a lansat videoclipul piesei „Acasa” o colaborare cu Jargon la o piesa etno pop care aduce aminte de cei care au plecat de acasa in tari straine. Versurile au fost scrise de Silviu Mindroc – Sunrise Inc, Gabriel Dumitru, JARGON, Cristian Tarcea si produs de Cristian Tarcea & Silviu Mindroc si Mixatd & Masterat de Cristian Tarcea.

gabriel dumitru are piesa noua
gabriel dumitru are piesa noua

„Am lansat piesa Acasa care este scrisa de mine si Ionut Munteanu alias Jargon. Eu am mai colaborat cu Silviu Mandroc si pentru „Boca Boca” iar piesa este urcata pe canalul Thrap Music. Videoclipul regizat de Silviu Mandroc si s-a filmat in Cheile Gradistei. Colaborarea aceasta a inceput cam acum trei luni de zile, cand Cristian a ascultat o varianta de piesa si apoi el a facut o asa cum este acum. Stilul muzical este unul pop si ma bucur mult de producerea acestei piese, mai ales ca cel care s-a ocupat este Cristian Tarcea care este un mare producator national si international el facand mai multe alte hituri printre  care „Lost in Instambul”. Sper tare mult sa ajunga in top asa cum merita, avand un mesaj emotionant pentru cei care au plecat sa munceasca in strainatate”, ne-a povestit Gabriel Dumitru.

 

Citeste si despre:

TBoys au lansat „La Vale", colaborare româno-portugheză, alături de Krissa și Rickardo Priceless
Ilinca Stan, tânăra pe care publicul a urmărit-o pe scena Românii au talent, lansează piesa „Copii”
Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei "Șoapte de iubire"
Trupa Bere Gratis și Teodora lansează “Ce mai faci, copile?” o piesă emoționantă

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here