Coma a lansat videoclipul melodiei „Montagne Russe“

„Montagne Russe” este cel mai nou single extras de pe albumul Coma, Orizont, „cel mai frumos album de pe pămant”, lansat la finalul anului 2016.

Trupa COMA

Videoclipul animat al piesei „Montagne Russe” a fost realizat în cadrul atelierului intensiv de animaţie Animation Worksheep, ediţia a 9-a, ce a avut loc între 1-22 septembrie la Centrul Internaţional de Cercetare şi Educaţie în Tehnologii Inovativ Creative – Cinetic, înainte de a douăsprezecea ediţie a Festivalului de Film de Animaţie Anim’est.

Animation Worksheep este singurul atelier de film de animaţie din România, organizat de Asociaţia ESTENEST şi powered by Anim’est. Din echipa care a lucrat la videoclip sub îndrumarea trainerilor Dan Panaitescu şi Mihai Păcurar fac parte: Aliona Ciobanu, Andrei Berculescu, Andrei Ebincă, Cosmin Ţîţă, Darie Calnegru, Ion Aramă, Laura Comănescu, Laurenţiu Brătan, Luminiţa Dumitrache, Matei Monoranu, Radu Pop, Vlada Popa şi Vlad Ilicevici.

Videoclipul single-ului „Montagne Russe” a avut premiera aseară, în Expirat, în cadrul uneia dintre cele mai indrăgite nopţi din agenda festivalului Anim’est, Animusic Night, la Expirat, chiar înainte concertul Coma.

Orizont spune povestea Coma şi leagă toate emoţiile din ultimii ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară şi asteptată şi este disponibil în format fizic şi digital, pentru streaming şi download, pe toate platformele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here