Connect-R și Andra au lansat videoclipul piesei „Semne“

Connect-R și Andra lansează piesa și videoclipul „Semne“. Cei doi artiști colaborează astfel pentru prima oară și dau viață unei povești despre dragoste și sacrificiile pe care le facem pentru persoanele iubite. Piesa este compusă de Connect-R, cu versuri inspirate din viața sa, iar Andra a fost invitată să devină personajul feminin din piesă.

connectr andra semne

„Este o piesă foarte sensibilă, despre iubire adevărată, despre stări contradictorii pe care numai un om care iubește le poate înțelege. M-am bucurat să-l cunosc mai bine pe Connect-R cu ocazia acestei colaborări, este prima oară când cântăm împreună“, a spus Andra.

Surpriza videoclipului regizat de Ionuț Trandafir (TrandaFilm) o constituie apariția fiicei lui Connect-R, Maya, a cărei voce poate fi auzită și în piesă, în a doua strofă.

„După ce am compus piesa, vocea Andrei îmi venea mereu în cap când ascultam refrenul. Mi-am dorit de mult timp această colaborare și mă bucur că se întâmplă pe o piesă așa specială. «Semne» este inspirată dintr-o poveste reală, din emoții și stări pe care le-am trăit. Maya a tras din prima perfect pe ton și pe ritm. Și cred că va rămâne cu o amintire superbă“, a încheiat Connect-R.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here