sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNICorina a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa „Autobronzant“

Corina a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa „Autobronzant“

Corina se transformă într-o veritabilă bombă sexy cu prilejul noului ei clip, realizat pentru piesa „Autobronzant“, cu care îşi propune să cucerească topurile muzicale în această vară.

corina videoclip autobronzant

Videoclipul „Autobronzant“ surprinde atmosfera unui meci de rugby pe plajă, Corina purtând în clip ţinute sumare şi având o imagine de veritabilă “surfer princess” ce se transformă în cea mai sexy jucătoare de rugby.

Pentru un plus de senzualitate, Corina a optat şi pentru o schimbare de look, uimindu-şi fanii cu părul lung, blond, cu şuviţe deschise de soare şi ondulate de apa sărată a mării.

Clipul poarta semnatura lui Radu Aldea, a fost realizat după un concept ANTZ, iar piesa este compusă de Studio 47 (Shift) împreună cu DeMoga Music.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.