Cosy și Pistol au lansat videoclipul melodiei „Artist“

Cosy revine în atenția publicului lansând cel de-al 7-lea single extras de pe video-albumul “Al Șaselea Simț”. Piesa se intitulează “Artist” și este o colaborare reușită cu Pistol, iar clipul este o viziune de Richard Stan.

Cosy si Pistol - Artist

“”Artist” e o piesă pe care îmi doream s-o construiesc de ceva timp. Pistol, tovarășul meu de ani buni, s-a nimerit perfect pe această melodie și ma bucur ca a ieșit în formula asta. Vibe-ul a fost acela care trebuie, deși piesa are un mesaj trist pentru lumea noastra… lumea muzicii…. totuși are o tărie aparte pentru că din drame mereu învățăm câte ceva. Richard Stan se ocupă de întregul meu video-album, făcând o treabă foarte bună. Pentru mine reprezintă un om care te inspiră prin tot, prin munca lui. Sper să vă placă noul meu single. Noroc!”, a spus Cosy.

“Piesa “Artist” a fost un foarte natural mod de a colabora cu Cosy, cu care mă cunosc de ceva ani, încă de la începuturile vremurilor. Mă bucur să fiu prezent pe material, mai ales că am simțit că este locul meu în acest proiect. Abia astept să vedeți clipul și sunt sigur că nu e ultima mea colaborare cu omul Cosy”, a declarat Pistol.

Piesa înregistrată la “Al Șaselea Simț” este produsă de către Alexandru Nedelcu (The Brain!) și Serbanesku, de mix/master s-a ocupat Petru Bârlădeanu (Peter Zaad), iar versurile sunt scrise de către Cosy și Pistol.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here