duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNICRBL a lansat videoclipul melodiei „România nu-i jucăria ta“

CRBL a lansat videoclipul melodiei „România nu-i jucăria ta“

La doar câteva zile după ce a lansat melodia „România nu-i jucăria ta“ și fix de Ziua Națională a României, CRBL prezintă și videoclipul piesei care are un mesaj puternic, ce îndeamnă la mobilizare, pentru un viitor mai bun.

crbl romania nu-i jucaria ta videoclip

Piesa „România nu-i jucăria ta“ este compusă de Andreianu Eduard și de Cristian Onuț, pentru producție CRBL colaborând cu Dice Music, în timp ce de regia videoclipului s-au ocupat cei de la Black Film.

„Sunt mândru că sunt român și vreau ca starea și mesajul meu să ajungă la cât mai mulți oameni. Am în minte piesa asta de câțiva ani, am lucrat mult la ea și sunt fericit că în sfârșit iese la lumină“, a spus CRBL.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.