Cristian Porcari isi canta povestea de viata in cea mai recenta piesa – Bolnavi de Amintiri

Cristian Porcari, fost concurent X FACTOR a lansat un nou single – „Bolnavi de Amintiri” – o piesă cu un sound fresh și cu un story care are în spate drama unei povești de dragoste.

După succesul pe care l-a avut cu  „Prea Fire”, piesă care a înregistrat pana în prezent 1M de vizualizari, Cristian Porcari a decis să diversifice puțin direcția muzicală și să lanseze și un alt gen de piese.

“Ideea piesei  Bolnavi de Amintiri a fost inspirată dintr-o experiență personală, apoi împreună cu Claudiu Doru și Dael Damsa, producătorii mei din echipa The One Records, am dat un touch final compoziției și producției”, astfel s-a nascut #bolnavideamintiri”, declară Cristian Porcari.

Imaginile videoclipului surprind povestea unei relații toxice între el și ea. “Mesajul piesei este despre faptul cum o relație toxică poate naște certuri și neînțelegeri într-un cuplu, făcându-i pe cei doi parteneri să se despartă chiar dacă ei încă se iubesc”, a mai menționat Cristian Porcari.

Clipul poartă semnătura echipei talentate de la Mau Creative, echipa cu care Cristian a colaborat si la clipurile anterioare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here