Cristina Bălan a lansat videoclipul melodiei „Sertar cu amintiri“

Cristina Bălan, câştigătoarea celei de-a 5-a ediţii a emisiunii concurs Vocea României, lansează single-ul şi videoclipul “Sertar cu amintiri”, o poveste audiovizuală plină de forţă şi emoţie.

Cristina BalanNoul release semnata Cristina Bălan a fost lansat în cadrul unui aveniment intim ce a stat sub numele #PutereaAmintirii, alături de cei mai apropiaţi prieteni ai artistei, familie, echipa de producţie şi jurnalişti.

“Fiecare amintire este ca un film, o rămăşiţă a unei experienţe de viaţă. E ca o filă dintr-o carte. Toată viaţa poate fi un roman sau o nuvelă, iar amintirile … pagini din cartea vieţii tale. Ce ai vrea să citeşti în cartea ta? Din amintiri învăţam, cu amintiri ne hrănim atunci când pare că nu mai avem altceva. Amintirile pot fi singura avere a unui om… . Poţi să porţi orice mască, în prezent, dar amintirile sunt ceea ce eşti şi ele te-au construit aşa cum eşti”, a spus Cristina Bălan.

Regizat de către MILLO SIMULOV, alături de echipa SPIDER, videoclipul este realizat prin tehnică “one shot”, ceea ce presupune filmarea continuă, cu o singură cameră, a întregului material video. Procedeul prin care a fost realizat videoclipul “Sertar cu amintiri” va fi dezvăluit într-un material making-of ce va fi lansat în scurt timp.

Concertul eveniment “SERTAR CU AMINTIRI” marchează atât lansarea noului single cât şi startul turneului naţional “Cristina Bălan-Piano Nights”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here