Cristina Spătar a lansat, alături de Speak, videoclipul melodiei „Zâmbesc“

Cristina Spătar este noua artista a casei de discuri Red Clover Media și lansează melodia „Zâmbesc“, produsă de HaHaHa Production, care vine însoţită cu un videoclipl regizat de Iulian Moga.

cristina spatar videoclip zambesc

Clipul a fost filmat la Buftea, în condiții meteo vitrege, toți cei prezenți fiind nevoiți să reziste cu stoicism gradelor cu minus, de dimineață și până la ora 3.00 noaptea. Pentru prima oară, Cristina a apelat la serviciile unui stilist, iar cea aleasă a fost Dana Budeanu, care i-a asigurat patru ținute speciale, ce i-au evidențiat o dată în plus stilul elegant, glamour, care a consacrat-o.

„Timp de un an, am stat în studiourile HaHaHa Production pentru a înregistra o serie de piese sub îndrumarea lui Smiley. Am ales împreună cu o întreagă echipă de profesioniști melodia care va marca revenirea mea pe scena muzicală. Colaborarea cu Speak, un artist extrem de talentat și de muncitor, a fost alegerea perfectă, la fel cum a fost și decizia de a-i avea alături pe Iulian Moga, în calitate de regizor, pe Alex Abagiu ca make-up și pe Dana Budeanu ca stilist“, a spus Cristina Spătar.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here