Cristina Vasiu a lansat, alături de What’s Up, videoclipul melodiei „Hoţ de inimi“

Cristina Vasiu şi What’s Up lansează single-ul şi videoclipul „Hoţ de inimi“, melancolia unei poveşti ca un vis şi entuziasmul unei revederi.

cristina-vasiu-whats-up-hot-de-inimi-videoclip

Single-ul „Hoţ de inimi“ este compus de băieţii de la Deepcentral, George Călin şi Doru Todoruţ, alături de What’s Up şi Loredana Căvăşdan şi produs în studioul Hitcentral.

„’Hoţ de inimi’ ajunge în sfârşit la urechile voastre. Iubesc piesa asta şi tremur de emoţie de fiecare dată când o cânt! Îmi doresc din suflet să ajungă în inimile voastre, pentru că fiecare dintre noi a trăit, la un moment dat, o poveste ca un vis. Sunt mândră de colaborarea cu What’s Up, este un om talentat şi muncitor. Melodia asta nu ar fi sunat niciodată atât de bine fără povestea lui“, a spus Cristina Vasiu.

„Nu mi se prea potriveşte mie titulatura de ‘Hoţ de inimi’. După cum puteţi vedea, nu joc eu rolul din poveste. Lăsând gluma la o parte, m-am bucurat foarte mult de această colaborare, o ştiu pe Cristina şi îi ştiu vocea inconfundabilă încă din momentul în care a participat la ‘Vocea României’“, a adăugat What’s Up.

Videoclipul este regizat de Cătălin Bugean şi a fost filmat pe parcursul a 12 ore într-o locaţie poetică din centrul Bucureştiului.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here