Cristina Vasiu a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, “Linii paralele”

După o scurtă pauză în care Cristina Vasiu a trecut prin bune și rele, artista se întoarce și lansează un nou single, cu un mesaj și o poveste de dragoste care te pun de două ori pe gânduri, „Linii Paralele”,  împreună cu un videoclip răscolitor, plin de culoare și de emoție.

Melodia este un concept nou și are un stil diferit față de cel pe care l-a abordat până acum Cristina Vasiu, fiind o creație semnată de Alex Pelin, producătorul hiturilor “Pe aripi de vânt”, “Sub apă” sau “Retrograd”.

„Este o mare bucurie pentru mine să lucrez cu Alex, este unul din cei mai talentați producători de la noi din țară, are o energie foarte faină în studio și e un prieten minunat”, a spus artista.

Mesajul piesei este unul curat și simplu, despre iubirea consumată dintre două persoane care acceptă să trăiască separat, fiecare pe drumul lui. Dorințele lor nu sunt comune, visele lor nu se întâlnesc, la fel cum nu se întâlnesc nici liniile paralele! Exact cum e în dragoste, la fel ca în poveștile de iubire, de cele mai multe ori ne întâlnim, ne iubim, dar pentru că ne dorim lucruri diferite, fericirea personală este cea mai importantă în viață, motiv pentru care, de cele mai multe ori plecăm din povestea noastră de iubire și ne strângem mâinile prin “Linii Paralele”.

„Cu emoție vă transmit că îmi doresc să ajungă mesajul piesei și clipul în inimile voastre! Cu toții avem vieți, obiceiuri, plăceri paralele și singurul secret, este să acceptăm lucrul acesta! Abia atunci vom putea fi fericiți cu adevărat! Vă iubesc”, a mai spus Cristina Vasiu.

Scenariul clipului a fost creat chiar de către artistă: „Pentru prima dată am făcut un scenariu, și a fost o provocare interesantă pentru mine! Clipul a fost filmat și regizat de echipa mea de la YouStars Creative, alături de Cosmin Neacșu, Andrei Pantea și Alex Buliga! Le mulțumesc din suflet pentru profesionalismul și creativitatea de care au dat dovadă! A fost o reală plăcere să lucrez cu ei”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here