Crush și Alexandra Ungureanu au lansat un lyric video pentru piesa „Copiii din noi“

În prima săptămână de școală, băieții de la Crush și Alexandra Ungureanu își aduc aminte de momentele frumoase ale copilăriei. Radu Cernăuțan și Sorin Seniuc continuă colaborare cu Alexandra Ungureanu și lansează lyric video-ul „Copiii din noi“.

crush & alexandra ungureanu copiii din noi

„«Copiii din noi» este o piesă atipică pentru un proiect atipic, iar clipul e la fel de special. Am vrut să retrăim perioada aceea în care domina entuziasmul și ardeam de nerăbdare să scoatem poveștile noastre în lume și eram atât de departe de culisele acestei industrii“, a spus Alexandra Ungureanu.

„Am început de curând să lucrăm la un album nou și un concept fresh pentru concertele noastre împreună cu Alexandra. De asemenea, am creat și o echipă nouă cu care vom realiza următoarele clipuri, iar de ceva timp Radu se implică și în producția video. Vă pregătim multe surprize”, a adăugat Sorin de la Crush.

Muzica și versurile sunt compuse de cei trei artiști, iar videoclipul este realizat de Eusebiu Loliceru și Ionuț Bălan și regizat de Andrei Chifan și Radu Cernăuțan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here