Damian Drăghici a lansat, alături de Antonis Remos, videoclipul melodiei „Opa, opa, opa, opa“

Damian Drăghici revine cu o nouă piesă, „Opa, opa, opa, opa“, care este interpretată alături de Antonis Remos. Melodia este una de vară, cu influențe grecești, ce te introduce într-o atmosferă euforică, de petrecere.

damian draghici opa

Produs de Damian Drăghici pentru Gypsy Productions, single-ul este compus de artist și de Șerban Cazan, iar versurile sunt scrise de Nikos Moraitis, Paula Rosenberg-Drăghici și Sergiu Ferat. Filmările clipului, în regia lui Alex Ceaușu, s-au desfășurat pe o plajă sălbatică din România și au durat 20 de ore. Scenariul a fost conceput de Paula Rosenberg-Drăghici, Alex Ceaușu, dar și de Damian Drăghici.

„Antonis Remos este prietenul meu și este unul dintre cei mari artiști ai Greciei în acest moment. I-am propus să cânte o piesă alături de mine și așa am început să compun ‘Opa, opa, opa, opa’ împreună cu Șerban Cazan. Este o melodie care creează o stare de vară, de distracție, de libertate, de fericire. Noi, românii, avem o relație specială cu Grecia, ne place să călătorim acolo, ne identificăm cu stilul lor de viață, de distracție. Pe scurt, ne simțim bine”, a spus Damian Drăghici.

„Acum ceva timp, am avut marele noroc să cunosc un mare muzician și un mare om. Pe prietenul meu, Damian. Este fratele meu, prietenul meu! Mi-a trimis piesă acum două luni și mi s-a părut extraordinară. Sună atât de bine, atât de Grecia! Sper să vă placă și vouă”, a adăugat Antonis Remos.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here