Dan Bălan a lansat videoclipul melodiei „Funny love“

Celebrul artist Dan Bălan lansează single-ul „Funny love“, care vine însoţit de un videoclip incendiar. Artistul a lucrat mai bine de un an la producţia acestei piese, iar toate instrumentele sunt înregistrate live.

dan balan videoclip funny love

„Am lucrat minuţios la fiecare sample, totul contează pentru un sunet final calitativ: tobele au fost înregistrate în mai multe studiouri până să ajung la un sound satisfăcător, bass chitaristul a fost selectat din mai mulţi instrumentişti din New York, iar vocea feminină am ales-o după mai multe casting-uri organizate în Suedia, Irlanda şi SUA“, a spus Dan Bălan.

Producţiile video anterioare ale artistului au impus nişte standarde înalte de calitate şi aşteptări pe măsură, aşa că Dan Bălan a venit de data aceasta cu o producţie deosebită pe piaţa muzicală din România şi nu numai.

Video-ul reprezintă un mix de modă, care reuneşte aproximativ 20 de scene alternante, construcţii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 de kilograme de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New-York), 13 modele şi 16 dansatoare, 120 de costume, o soluţie grafică interesantă şi un nou tip de editare. Toate acestea au fost create în decursul a patru luni.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here