Daniel Lazăr a lansat o nouă melodie „Timeseller“

După colaborarea extraordinară cu Paraziţii pentru „Demnitate“, Daniel Lazăr recidivează în a lucra producţii grele: „Timeseller“ este noul single al artistului.

Daniel LazarÎntr-un registru total diferit, “Timeseller” este noua producţie pe care o auzim de la Daniel Lazăr, impresionat fiind cuvântul ce poate caracteriza tot ceea ce se întâmplă în cele trei minute şi jumătate. De la mesaj la partitura scrisă şi de la interpretarea atipică a lui Daniel şi până la orchestra dezlănţuită din finalul piesei, tot ceea ce transmite “Timeseller” este emoţie în starea cea mai pură, aceasta fiind în mod sigur şi intenţia întregului pachet negăsindu-se în mod clar o altă formă de exprimare, în trend, la modă.

„Toată partea ce ţine de compoziţie a fost o chestiune de inspiraţie. Problema a fost când a trebuit să transpun linia melodică şi versurile într-o producţie ce să îmbrace totul cum simţeam şi cum vedeam eu. Am ales ca până la urmă ca măcar prima variantă să fie una corectă şi sinceră chiar dacă totul a fost pe undeva mai greu şi vedem noi mai încolo dacă se impune şi altceva pentru ‘Timeseller’. Sunt absolut convins că toţi cei care mă cunosc vor aprecia faptul că nu am făcut nici un compromis în sensul comercial al lucrurilor şi cumva aceasta este tot ceea ce contează“, a spus Daniel Lazăr.

„Timeseller“ este o producţie Musicology, labelul semnând şi partea de publishing. Compoziţia şi versurile aparţin artistului iar orchestraţia şi postproductia sunt lucrate împreună cu SoundChemy, echipa care s-a ocupat de mix şi master şi pentru „Demnitate“.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here